Tip til at komme i gang med træningen

ET SUPER RÅD TIL NÅR DU ER FOR DEMOTIVERET TIL AT KOMME I GANG MED TRÆNINGEN.

Er du en sensitiv person? Og vil du egentlig gerne træne, fordi du jo med dit fantastiske intellekt jo udmærket godt ved, at det jo er super godt, sundt, at du sover bedre, taber dig, bliver i bedre humør bagefter osv. osv.?


Og kender du, på trods af dette, samtidigt alt for godt til disse FANTASTISKE (og meget brugbare, efter egen erfaring) UNDSKYLDNINGER for at undlade at træne:


Jeg sov for dårligt i nat (så det er nok bedst, jeg bliver hjemme)


Det er gråvejr (man kan vist ikke træne, når det er mørkt udenfor)


Jeg har ooondt (så det vil måske ligefrem være farligt for mig at træne, jeg må hellere blive hjemme og hvile mig på sofaen)


Det har været for udmattende på arbejdet i dag (jeg gør det i morgen i stedet)


Det er lidt synd for mig i dag (så mon ikke mit sind har bedre af, at jeg bliver hjemme og spiser flødekager?)


Det er mandag (føj – var der ikke noget om, at der var en lov, der forbød træning om mandagen? Det synes jeg, bestemt, jeg læste om et sted!)


Det er vinter (jeg venter til sommer, men SÅ skal jeg nok også gøre det)


Eller alle mulige andre fabelagtigt gode grunde... You fill in the blanks – Hvad er dine yndlingsundskyldninger?


Er svaret: "JA – DET KENDER JEG DESVÆRRE ALT TIL"? Så lad dig ikke slå ud!! Og vid, at du er ikke alene. Vi er en masse, der kender til det:


HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT FOR OS HJERTEMENNESKER AT GÅ I GANG MED TRÆNING, NÅR NU VI VED, AT DET ER SÅ GODT FOR OS?


A) Sensitive hjertemennesker er ofte langt mere følsomme i deres krop end andre. Det betyder derved, at "ondt i musklerne" (og andre skavanker) ofte gør mere ondt – og det kræver derfor også større overvindelse at gå i gang med træningen, de dage hvor motivationen ikke er helt i top.


B) Det er ofte meget mere udmattende for os følsomme mennesker at gå rundt i verden – vi bruger simpelthen mange flere kræfter på bare "at være til" – blandt verdens lyde, lugte, energier og ikke mindst blandt andre mennesker. Derfor bliver vi ofte mere fysisk udmattede – og det gør det endnu vanskeligere at tage os sammen til at få trænet. Det kræver simpelthen mere af os at gå i gang end for andre "normale" ;-) mennesker.


C) Det gør det ikke nemmere af, at du som hjertemenneske med garanti rigtig gerne vil gøre alting godt her i livet. Stort set alle de hjertemennesker, jeg har mødt, er meget perfektionistiske. Derfor kan det være rigtigt svært at gå i gang med træningen, de dage, hvor man alligevel ved, at man ikke kommer til at leve helt op til sit bedste – og det kan være, at du kommer nemt til at falde i samme fælde, som jeg har gjort masser af gange med, at "Så kan det også være lige meget det hele, så kan jeg lige så godt droppe det, når nu jeg alligevel ikke kan gøre det optimalt".


SÅ HVAD SKAL VI STILLE OP, NÅR VI GERNE VIL TRÆNE, MEN IKKE HAR MOTIVATIONEN?


Først og fremmest: Op på hesten – you can do it!! Jeg har fundet et super godt trick, der virker for mig hver gang, og det giver jeg videre til dig her i videoen nedenunder. (Det kan også bruges til at gå i gang med andre ting, hvor motivationen ikke er i top).


Jeg håber, du finder det lige så nyttigt, som jeg har gjort i tidens løb.


Rigtig god træning!!!


HVIS VIDEOEN IKKE UPLOADER:

Hvis den ikke uploader, kan du alternativt se videoen her: TRYK HER >>>


PS. Kunne du lide hvad du læste om? Så spred kærligheden ved at dele denne artikel med dine venner :-)

I kærlighed,

Ursula Maria Jensen

Nyhedsbrev


Er du parat til at modtage LOOOVE, gode råd og tips, så tilmeld dig fluks til mit nyhedsbrev.


(PS. Når du skriver dig op får du samtidig foræret min meditation "Det rensende bad i det hellige tempel" :-)