Anbefalinger

Anbefalinger

Ursula Maria som coach, vejleder, terapeut eller astrolog

Anja (cand. mag) siger:

”Da jeg tog kontakt til Ursula Maria første gang, havde jeg en drøm om et job, som jeg ikke turde tro på var muligt. Jeg prøvede i stedet på at være fornuftig, men det efterlod mig mere forvirret end før. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville eller hvilken vej jeg skulle vælge. Ursula Maria fik mig til at tænke over, hvad der ville være bedst for mig, og fik mig til at tro på at drømmen kunne gå i opfyldelse, og det gjorde den! Ursula Maria gav mig det sidste spark, der skulle til for at jeg turde tro på, at jobbet kunne lykkes, og det har betydet utrolig meget for mig.


De væsentligste 3 ting, jeg har fået ud af coachingen har været:

1) Tillid til mig selv

2) Troen på at drømme kan opfyldes

3) Og den viden, at den værste fjende mod mine drømme var mig selv, og at jeg kunne gøre noget ved det!!

Ro, indføling og tålmodighed er nogle af de ord der kendetegner Ursula Maria som coach. Som menneske er Ursula Maria er en glad og udadvendt person, der meget gerne vil hjælpe sine medmennesker.”


Anne Sofie A. siger:

Ursula er en meget omhyggelig og seriøs astrolog. Hun får mange nuancer og detaljer med i sine læsninger. Hendes ord udspringer af en dyb forståelse for det menneskelige sind og bliver leveret på en rolig og omsorgsfuld måde. Man føler sig både set, forstået og rummet i hendes læsninger. Mine varmeste anbefalinger.


Allan, (Innovativ direktør), siger:

"En kombination af frustrationer, manglende indflydelse på egen situation og en række personlige udfordringer gjorde at 24 timer i døgnet ikke længere var nok – og det sendte mig ned i hullet, hvor det er svært at finde kontakten til det lys, som skal skabe afklaring, overblik og vise vejen op. Jeg famlede i mørke, kun ledt at min erfaring og vilje og mit velfungerende netværk, på randen af den afgrund, som jeg ikke kunne se i mørket.


Her viste Ursula Maria sin empati, styrke, dygtighed og commitment – vi satte os sammen for at tænde lyset, komme fra afgrunden og finde kontakten til lyset.


Jeg havde aldrig tvivlet på, at jeg kunne komme tilbage, men tog mig tid til refleksion og indsigt, og  Ursula Maria fulgte og navigerede mig frem mod målet.

Vi indgik et tæt coachsamarbejde – og aftalte, at når man finder visionen frem og sender de rigtige signaler ud i universet, løser universet op for mange ting, som i dagligdagen ser uløselige ud.


Gennem mange samtaler, Ursula Marias utrolige udstråling og menneskelighed, begyndte vejen op af hullet. Hullet viser sig jo ikke at være så dybt, som man føler, når man står midt i det uoverskuelige mørke, måske er det blot en lille lavning, og jeg følte samarbejdet med Maria Ursula som en dejlig vandring med en god ven over en solbeskinnet eng, hvor det sorte hul i virkeligheden var en smuk og fredfyldt lavning.


Derfor mine varmeste anbefalinger under den fantastiske rejse, som jeg har startet med Maria Ursula, som gør, at en energifyldt og afklaret erhvervsleder nu igen er klar til de fremtidige udfordringer."


Rikke V., (kunstner) siger:

”Det var så dejligt befriende at tale med et menneske som var helt fri for de normer og almindelige fordomme og forventninger til, hvordan man bør leve sit liv, som man så ofte møder, når man har brug for at få afklaret svære beslutninger. Det satte en masse konstruktive tanker og refleksion i gang, netop fordi jeg ikke behøvede at bekymre mig om de snærende bånd, som man ellers møder - hvor omsorgsfulde de ellers er ment.


Ursula Maria var rigtig god til at få mit fokus hen på, hvad der for mig er det vigtige og værdifulde og hjalp mig til at holde fast i det. Hun hjalp mig til at være mere modig og stole på mig selv og det var et skridt på vejen mod en meget vigtig udvikling i mit liv.”


Anne siger:

"Jeg er blevet coachet af Ursula Maria ca. 10 gange. Ursula Maria er meget nærværende når hun coacher. Man kan hurtigt mærke, at det er evner og menneskelig erfaring, der driver hendes engagement i coachéen.


Ursula Maria er dygtig til at hjælpe med at få sorteret i ens mentale rod og finde de nødvendige ressourcer frem til at komme det rigtige sted hen. Desuden, og dette er af meget stor betydning, er Ursula Maria en behagelig og tillidsvækkende person at være i rum med. Jeg kan kun anbefale at lade sig coache af hende!".


Lise P (marketingsmedarbejder) siger:

”Jeg var tørlagt for idéer til at komme videre – i forbindelse med min jobsøgning. Selv om jeg inderst inde kendte svarerne på hvad der var rigtig for mig, så gjorde det forskellen der gav mig ny energi og overskud til at fortsætte med at søge de udfordringer, hvor jeg kan udnytte mine unikke ressourcer til glæde for mig selv og andre.


Ursula Maria var katalysator og jeg kan varmt anbefale et kortere eller længere coaching forløb hos Ursula Maria. Jeg vil selv vende tilbage, når behovet opstår.


Lene J. (cand.scient.) siger:

"Ursula Maria har været min coach siden efteråret, og det har været en fantastisk positiv oplevelse, der virkelig har rykket. Jeg kan se en vej ud af mine stress problemer nu, og jeg er kommet videre med mit liv.


Mit overskyggende problem har været stress, og det er noget, som Ursula Maria har haft en solid viden om. Hun har været genial til at give mig den viden og indsigt, jeg havde brug for, på det tidspunkt jeg havde behov for den. Hun har været i stand til at give mig de nødvendige redskaber til at komme ud af den stress tilstand, jeg befandt mig i.


Sommetider har jeg tænkt ved mig selv, at det da ikke kunne passe, at sådan nogle små øvelser kan gøre så stor en forskel, men Ursula Maria har vist mig, at det kan de. Selv om stress er noget, der kommer fra mine omgivelser, kan jeg nu se, at min reaktion på stress er noget der kommer fra mig. Stress er noget der i høj grad foregår inde i mit eget hoved.


Ved at lære at tænke på en anden måde, har jeg pludselig fået valg og muligheder. Det er blevet muligt at hoppe ud af den spændetrøje, jeg befandt mig i, og i stedet være den der bestemmer over mit eget liv.


Ursula Maria har ikke blot hjulpet mig med at se veje ud af stresstilstande, men har været eminent til at hjælpe mig med at fastholde og støtte mig i at komme videre.


Jeg vil til enhver tid anbefale Ursula Maria som coach både som hjælp til at finde ud af hvad man vil i livet og ikke mindst til at komme ud af en stress tilstand."


Britt T. siger:

Før jeg mødte Ursula, havde jeg aldrig fået lagt mit horoskop, og heller aldrig overvejet muligheden. Primært fordi jeg var nervøs for, hvad jeg muligvis ville få at vide, men også fordi jeg – grundet uvidenhed –var skeptisk over for astrologi som et egentligt værktøj. Men hold da op, hvor har jeg ændret holdning, og hvor var det en helt igennem overvældende og positiv oplevelse. Ursula er grundig, empatisk, åbenlyst kvalificeret og vidende inden for sit fag, så både min skepsis og mine forbehold blev vendt til forundring og glæde. Horoskopet er en personlig universalkniv, som jeg nu kan bruge i en række af livets aspekter, og som jeg er dybt taknemmelig for. Jeg anbefaler Ursula varmt og inderligt til alle, der nogensinde har overvejet at få lagt deres horoskop. Go for it!

Nyhedsbrev


Er du parat til at modtage LOOOVE, gode råd og tips, så tilmeld dig fluks til mit nyhedsbrev her.

(PS. Når du skriver dig op får du samtidig foræret min meditation "Det rensende bad i det hellige tempel" :-)


I kærlighed,

Ursula Maria Jensen