Konsultation

KONSULTATION


Ved Ursula Maria Jensen


Kontakt mig kontaktformularen under menupunktet KONTAKT.

Eller skriv til mig på info@hjertemennesker.dk

COACHING, LIVSVEJLEDNING, TERAPI ELLER ASTROLOGI


  • Coaching, livsvejledning eller terapi hvis du har brug for en samtalepartner eller et øre, når livet er udfordrende eller ønsker spirituel vejledning. Det kan være, at vi mødes og går en tur eller mødes på café, ellers tager vi snakken over telefon/Online eller mødes alternativt fysisk på klinikken i Kbh NV.


  • Astrologisk konsultation. Spritituel og psykologisk horoskoptydning. Jeg lægger dit personlige horoskop ud fra dit nøjagtige fødselstidspunkt og fødeby. Vi ser på de ressourcer og udfordringer, du har med i baggagen, og på hvad det er meningen, at netop du skal lære her i livet. Desuden ser vi på hvilken karma, du tager med ind i dette liv, og hvad din sjæls formål er i denne inkarnation. Det kan også være, at du har andre specifikke spørgsmål, du gerne vil have set på. Dette foregår online, eller vi mødes fysisk på klinikken i Kbh NV.

PRISER

ASTROLOGISK KONSULTATION

Pris: 1970 kr (incl. min forberedelsestid hvor jeg korrigerer dit fødselstidspunkt, hvis nødvendigt. Sessionsvarighed mellem 60-90 minutter. Foregår på Teams (jeg sender et link).


TERAPI, COACHING ELLER HJERTESAMTALE

Pris: 980 kr pr session

Varighed halvanden time.

Foregår på Teams (jeg sender et link) eller pr. telefon eller vi går en tur/ mødes på café.


UDVALGTE ANBEFALINGER

(se flere under menupunktet Anbefalinger)


"Ursula er en meget omhyggelig og seriøs astrolog. Hun får mange nuancer og detaljer med i sine læsninger. Hendes ord udspringer af en dyb forståelse for det menneskelige sind og bliver leveret på en rolig og omsorgsfuld måde. Man føler sig både set, forstået og rummet i hendes læsninger. Mine varmeste anbefalinger."


- Anne Sofie 

"Ursula Maria har været min coach siden efteråret, og det har været en fantastisk positiv oplevelse, der virkelig har rykket. Jeg kan se en vej ud af mine stress problemer nu, og jeg er kommet videre med mit liv. Mit overskyggende problem har været stress, og det er noget, som Ursula Maria har haft en solid viden om. Hun har været genial til at give mig den viden og indsigt, jeg havde brug for, på det tidspunkt jeg havde behov for den. Hun har været i stand til at give mig de nødvendige redskaber til at komme ud af den stress tilstand, jeg befandt mig i.


Sommetider har jeg tænkt ved mig selv, at det da ikke kunne passe, at sådan nogle små øvelser kan gøre så stor en forskel, men Ursula Maria har vist mig, at det kan de. Selv om stress er noget, der kommer fra mine omgivelser, kan jeg nu se, at min reaktion på stress er noget der kommer fra mig. Stress er noget der i høj grad foregår inde i mit eget hoved.


Ved at lære at tænke på en anden måde, har jeg pludselig fået valg og muligheder. Det er blevet muligt at hoppe ud af den spændetrøje, jeg befandt mig i, og i stedet være den der bestemmer over mit eget liv.


Ursula Maria har ikke blot hjulpet mig med at se veje ud af stresstilstande, men har været eminent til at hjælpe mig med at fastholde og støtte mig i at komme videre.


Jeg vil til enhver tid anbefale Ursula Maria som coach både som hjælp til at finde ud af hvad man vil i livet og ikke mindst til at komme ud af en stress tilstand."


- Lene