Erhvervserfaringer og privat

Nyhedsbrev


Er du parat til at modtage LOOOVE, gode råd og tips, så tilmeld dig fluks til mit nyhedsbrev her.

(PS. Når du skriver dig op får du samtidig foræret min meditation "Det rensende bad i det hellige tempel" :-)

Lidt om min karriere og mit privatliv...

Jeg hedder Ursula Maria og jeg coach, terapeut og holistisk astrolog (idet jeg kombinerer astrologi med min viden om psykologi og naturvidenskab og sundhed).


Jeg hjælper søde, dejlige, varme, skønne (og som oftest) meget følsomme "hjælpende engle" med at kunne fungere på Jorden.


UDDANNELSE GANSKE KORT

Jeg er uddannet coach, astrolog, terapeut med mere.


Oprindeligt er jeg uddannet cand. scient med specialisering i immunologi (dvs immunforsvaret og hvordan kroppen fungerer og holder sig rask/bliver syg), og er også uddannet indenfor metasundhed.


Derudover har jeg sidefag i psykologi fra Københavns Universitet, og kurser i positiv psykologi fra Aarhus Universitet, Emdrup campus.


Hvis du er interesseret i nærmere detaljer, kan du læse meget mere under punktet "Uddannelse".


ERHVERVSERFARING

Jeg startede mit voksne liv med at arbejde en del år indenfor den farmaceutiske branche bl.a. med forskning og udvikling indenfor allergi og immunologiske tests. Her fungerede jeg i forskellige perioder som kemiker, projektleder og som afdelings- og sektionsleder. Jeg forskede og underviste i Danmark og rundt omkring i verden - og alt var såre godt.


Eller rettere - det var det INDTIL, at jeg gik fuldstændig (som i FULDSTÆNDIG) ned med stress. Der fulgte herefter et par absurd hårde år, hvor jeg var helt nede i kulkælderen med stress, angst, depression og den vildeste identitetskrise.


Men samtidig blev dette også et vendepunkt i mit liv - jeg startede en lang rejse med terapi, selvudvikling og tonsvis af kurser og en ny retning i mit liv.


Og så startede jeg som selvstændig - dengang som "coach og stresskonsulent" for private og virkomheder.

Senere blev jeg ansat som coach i et stort konsulentfirma, og senere igen har jeg udviklet mig til at fungere som spirituel mentor med hjertesamtaler.

I dag arbejder jeg også som astrolog, mentor/terapeut/coach og underviser.


Billede fra da jeg deltog som coach på Kanal København:


Den spirituelle vinkel der kom med årene


For samtidig betød mit nedbrud også, at jeg fik meget mere kontakt til mine spirituelle sider. Og hvor jeg før nok kun var dybt naturvidenskabeligt funderet, og mest havde været interesseret i kroppens velbefindende (via min humanbiologi) og sindets velbefindende (via mit psykologi sidefag), blev jeg (gudskelov) også mere opmærksom på, at der så sandelig også var en sjæl, der skulle lyttes til, og derfor begyndte jeg at interessere mig mere og mere for den mere alternative verden. Dette gjorde kun mit liv meget rigere.


Med årene viste det sig, at det af en eller anden (nok ikke så mystisk) grund - for "lige tiltrækker jo lige"- meget ofte tiltrak følsomme hjertemennesker som mine kunder. Og jeg fandt også ud af, at det absolut var i denne gruppe, at jeg var den allerbedste til at hjælpe.


Jeg har derfor nu besluttet, at det faktisk er den eneste målgruppe, som jeg ønsker at koncentrere mig om, og det er virkelig disse vidunderlige mennesker, som er så skønne, men som desværre ikke altid har så høje tanker om sig selv, som jeg i den grad brænder for at hjælpe.


PRIVAT

Privat er jeg gift med min søde mand, Michael, og vi har to skønne drenge.


Jeg er jo ikke biolog for ingenting, så jeg ELSKER også naturen, at gå på svampejagt om efteråret eller at stå med næsen nede i tangen på stranden om sommeren (der hvor andre render skrigende væk og skriger "ad - der er tang i vandet).


Nå ja, og så står jeg på langrendsski i Norge om vinteren. :-) Jeg er også en ivrig kunstmaler, og  elsker at spille teater og har gjort det i mange år. :-)

Foto fra mit teater (taget af den knalddygtige fotograf Mogens Hansen)

I kærlighed,

Ursula Maria Jensen